Privé les

De lessen die K9 Focus op Balans aanbiedt, zijn privélessen. Jij bepaalt welke onderwerpen behandeld worden en hoe je de les in wil delen.
Natuurlijk wordt er wel gekeken naar het welzijn van de hond, als deze het erg moeilijk vindt, bouwen we meer rustmomenten in.

Heb je meerdere honden, dan kunnen we de les ook verdelen over de honden. Verder bieden we ook de mogelijkheid om deze les samen met een andere hondeneigenaar te delen. Loop je altijd samen met de buurvrouw en haar hond, kunnen we hen ook betrekken bij de les.

Het voordeel van deze privé lessen is ook dat je zelf bepaalt waar deze les plaatsvindt. Luistert je hond in je eigen tuin perfect maar is zijn aandacht weg zodra je de tuin uit loopt, dan gaan we daar oefenen.

K9 Focus op Balans geeft ook groepslessen gehoorzaamheid, detectie en balans en coördinatie. Deze lessen vinden plaats in samenwerking met Hondenschool Anydog. Voor het actuele aanbod kunt u contact opnemen met Hondenschool Anydog.

Bij ernstige gedragsproblemen dien je contact op te nemen met een gedragsspecialist (bij voorkeur erkende gedragsspecialisten, hierin kan K9 Focus op Balans adviseren)